LumiSkin Review: Är det verkligen effektivt?

LumiSkin Review: Är det verkligen effektivt?

LumiSkin Introduktion

LumiSkin är en proprietär ingrediens från Sederma, en av de största, mest erkända kosmeceutiska formulatorerna i världen, som har formulerats speciellt för att leverera hudlättnadsfördelar, och som huvudsakligen består av föreningen Diacetyl Boldine (DAB).

Vad hävdar LumiSkin

apple-ring-diamond-cbd-oil

Enligt tillverkarens påståenden kan denna proprietära ingrediens infunderas i olika hudvårdsprodukter för att ge följande fördelar:

 • Reglera binjursfunktioner och kalciumnivåer som också minimerar hudpigmentering
 • Indirekt hämmar produktionen av tyrosinas, en föregångare som aktiverar melanin, din huds naturliga pigment, för att lätta dina mörka fläckar och förbättra din hudens naturliga utstrålning
 • Hjälper till att förhindra fotskador orsakad av UV- och hyperpigmenteringsaktiviteter som induceras av andra faktorer som kan orsaka nedsmutsning av huden
 • Denna proprietära ingrediens kan läggas till olika produktkategorier, såsom de som anges nedan, för att förbättra sina hudlättnadskrav och funktioner:
 • Porslinsfärg lös pulver
 • Dagkräm med solfilter
 • Antik mörka cirklar
 • Anti-aging Skin Lightening Mask

LumiSkin Tillverkarens detalj

Denna proprietära hudvårdsprodukt är formulerad och tillverkad av Sederma, samma företag bakom Matrixyl-serien, multipeptidkomplex, som har använts i stor utsträckning i anti-agingprodukter från en mängd olika kategorier. Sederma grundades 1964 och senare 1997 och blev ett dotterbolag till Croda International Group, och ägnar sig åt utveckling av aktiva ingredienser och skapandet av innovativa koncept för kosmetika, baserat på bioteknik, finkemi och vegetabilisk extraktion ” . Det parisbaserade FoU- och tillverkningsföretaget är en ledande utvecklare av ett brett sortiment av högpresterande ingredienser som vanligtvis infunderas i ett brett utbud av hårvård och hudvårdsprodukter.

Arbetar av LumiSkin

Denna produkt fungerar genom indirekt inhibering av melaninproduktion genom inhibering av tyrosinasvägar och produktion, samtidigt som man reglerar adrenalfunktioner och kalciumnivåer.

LumiSkin Ingredienser

Den viktigaste ingrediensen infunderad i LumiSkin är Diacetyl Boldine (DAB). Det ljusnar mörka fläckar och lyser din totala hudton genom indirekt inhibering av tyrosinasaktivitet. Detta är prekursorn av melanin som, när den aktiveras, ger mer hudpigment. DAB minskar också kalciumnivåerna och påverkar binjurfunktionerna för att främja ljusare och ljusare hudton.

LumiSkin Fördelar

 • LumiSkin har utvecklats av en av världens största och välrenommerade kosmetiska ingredienslaboratorier, Sederma.
 • Baserat på en oberoende studie utförd i relation till LumiSkinS styrka noterade forskaren hur DAB orsakade 25 procent förbättring i mörka fläckar efter bara 2 månader av fortsatt tillämpning av denna proprietära ingrediens.

LumiSkin Cons

 • Ingrediensen kan behöva genomgå ytterligare oberoende effektstudier.
 • Tillverkaren tillhandahåller inte detaljerad information om LumiSkin allmänt tillgänglig, även om detaljerade dokument finns tillgängliga på förfrågan.

LumiSkin biverkningar

Baserat på professionella rekommendationer måste LumiSkin inte tas under följande omständigheter för att undvika negativa bieffekter:

 • Användaren är under 18 år, gravid eller ammar
 • Tar mediciner eller tillskott som bland annat kan innehålla citronsyra, kalciumkarbonat och aluminiumhydroxid
 • Användaren har öppna sår

Vägbeskrivning

LumiSkin måste infunderas i kosmetika och personligvårdsprodukter som syftar till att leverera hudblekning.

Slutlig dom

LumiSkin är baserat på intensivt FoU-arbete, men det finns andra faktorer som påverkar dess styrka när de läggs till dina hudljusprodukter. För din del är det bäst att få denna ingrediens från kommersiella produkter och inte i sin rena form.

Anja Ulf
About Anja Ulf 122 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*