Real Quit – Hur man slutar röka cigaretter för riktigt program?

Real QUITär en produkt som hjälper dig att kväva din lust att röka cigaretter, hjälpa dig att bli friskare och bryta din dyra och osäkra vana.

Denna uppsättning är tillgänglig i flera kvantiteter, vilket gör att du och dina vänner kan ta tillbaka hela kroppsväljan.

Vad är Real Quit?

En av de största vanorna som amerikaner fortfarande deltar i, trots det är olyckliga biverkningar, är att röka cigaretter. Dessa beroendeframkallande pinnar är avsedda att hjälpa dig att ta kanten av stress, men de sätter dig i riskzonen för många lungrelaterade sjukdomar.
På varje paket kan du enkelt se en varning som visar exakt hur farligt de är.
Som alla missbruk är det svårt att sluta röka när du är ansluten. Det finns fläckar, tandkött och andra metoder som lovar att hjälpa, men skaparna bakomReal QUITta ett unikt tillvägagångssätt.
RealQUIT magneterna är avsedda att hjälpa dig att bekämpa din missbruk av cigaretter och nikotin, vilket hjälper dig med bioaktiva egenskaper som du inte hittar någonstans annars.
De flesta andra planer gör att du kan gå ner i vikt eller gå tillbaka till de vanor som du försökt desperat att bryta, men RealQUIT hjälper dig bara att sluta ha önskan helt.
Medan andra produkter bara har en framgångsgrad på 34%, hjälper det här alternativet över 90% av sina användare att sparka sin rökförhållande.
Rökning är en ohälsosam vana, och du sätter människor i fara bara genom att vara omkring dig. Din form av avkoppling bör inte riskera andra, och det borde inte sätta ditt eget liv i fara.
Medan du letar efter ett annat sätt att lugna din stress, befria dig från din rökningberoende med RealQUIT.

Hur fungerar RealQUIT?

Anledningen till att RealQUIT är effektiv beror på några olika orsaker. Denna lösning kombinerar användningen av bioaktiva magneter med akupressur.

Bioaktiva magneter erbjuder en speciell plätering på ledaren som gör dem säkra för känslig hud. Magneterna drar mot varandra, placera mildt tryck på en viss punkt i öronen.
Akupressur är typ av terapi som innebär att man trycker på olika punkter i kroppen för att framkalla en viss typ av svar.
Ditt öra är fyllt med olika punkter, och hoppet på RealQUIT-uppsättningen är att eliminera din önskan att röka med trycket.

Använda RealQUIT

Du måste placera de medföljande magneterna på rätt plats för att hjälpa till att blockera utlösare som gör att du känner att du behöver en cigarett. Ta den första Real QUIT-magneten och placera den försiktigt på fingertoppen.
Du måste använda den mindre magneten på framsidan av ditt öra, mot toppen av det. Då ska du hålla den magneten på örat genom att placera den större på baksidan av den.
För att få de resultat du vill, ska dessa magneter lämnas på ditt öra i cirka tre till fyra timmar. Du bör försäkra dig om att denna magnet kvarstår i ditt öra när du är lugn, snarare än att applicera dem under stressstunder.
Magneterna kommer att förbli i bruk i ungefär en vecka.
Snarare än att du måste sluta röka vid den här tiden, ska du faktiskt fortsätta att röka under de närmaste sex dagarna medan du bär magneterna. På den sjunde dagen är det dags att sluta.
Du måste behålla magneterna i ytterligare 20 till 25 dagar för att fullständigt stelna dina trasiga vanor.

Real Quit Pricing

För att slutligen avstå från att röka med RealQUIT kommer din kostnad helt avhängigt av hur mycket av den produkt du vill begå till omedelbart. För en enda låda med RealQUIT är detaljhandelsvärdet 52,00 euro, men du får rabatter på vägen.
Välja från:

  • En låda för 42,00 € (10 € rabatt)
  • Två lådor för 64,00 € (40 € rabatt)
  • Tre lådor för € 99,00 (57,00 € rabatt)

Alla inköp levereras med fri frakt, så att lägga till fler lådor till ditt köp kommer inte att leda till extra avgifter.
Tyvärr har alla ett annat sätt att hantera sin rökning beroende. Om du upptäcker att RealQUIT inte hjälper dig att sluta röka effektivt, har du upp till 30 dagar att initiera en avkastning för en fullständig återbetalning.

Verkliga slutkontakter

Med en sådan känslig produkt vill du vara säker på att du vet allt du borde veta om RealQUIT-regimen. Om du behöver ta reda på svaren på dina frågor måste du kontakta kundserviceteamet.
De kan nås genom att skicka ett mail till [email protected] Teamet är tillgängligt för att svara på dina frågor under hela veckan hela tiden på dagen.

Verkligt avsluta slutsatsen

Real QUIT är inte något bedrägeri som lovar att hjälpa dig att sluta röka, samtidigt som du gör sämre. Du kan äntligen eliminera användningen av ohjälpliga tandkött, men du behöver inte heller lida genom att försöka stärka din viljestyrka med en kallkalkonregim.
Det är okej att erkänna att du behöver hjälp, och Real QUIT-lösningen kan leverera.

Anja Ulf
About Anja Ulf 122 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*